Schatkisten

*Op dit moment heb ik het zo druk met het maken van reeds gedane aanvragen, dat het tot nader order niet mogelijk is bestellingen te plaatsen*

Een schatkist of sjouwkist, nageschilderd van een geboortekaartje, een trouwkist om tijdens je huwelijksdag de felicitatiekaarten in op te bergen of een koesterkist, om dierbare herinneringen in op te bergen…..het kan allemaal!
De binnenkant van de kist blijft onbehandeld en is daarbij een veilige opbergplaats voor speelgoed.

Levertijd 6 tot 8 weken.
Graag een schatkist of sjouwkist bestellen of vragen naar de mogelijkheden?

(graag ontvang ik bij bestelling een origineel geboortekaartje, vanwege het juiste kleurgebruik ♥)

Geboortekisten Basis

 

Een schatkist of sjouwkist, beschilderd a.d.h.v. het geboortekaartje.

De basis geboortekist wordt standaard voorzien van de naam en – indien gewenst- geboortedatum van het kindje en 1 grote afbeelding van het geboortekaartje. Verder worden kleine afbeeldingen, zoals hartjes of stippen toegevoegd. Voordat ik begin aan jouw bestelling, maak ik eerst een ontwerp van de kist en na goedkeuring ga ik voor je aan de slag.
Heb je een heel gedetailleerd kaartje en/of wil je graag meer afbeeldingen op de geboortekist, kijk dan bij “Geboortekist “op maat”.

Geboortekisten zijn er in 3 verschillende afmetingen, van M tot XL.

Maten en prijzen

Schatkist M Afmetingen (cm): 48 x 26 x 36 (LxBxH) Kosten  € 130,-
Schatkist L  Afmetingen (cm): 64 x 35 x 45 (LxBxH) Kosten € 160,-
Schatkist XL Afmetingen (cm): 75 x 43 x 53 (LxBxH) Kosten € 190,-

Sjouw opbergkist met ronde handgrepen
Afmetingen (cm): 66 x 37,5 x 35,5(LxBxH) Kosten € 200,00

Geboortekisten "op maat"

Een schatkist of sjouwkist, beschilderd a.d.h.v. het meer gedetailleerde geboortekaartje

Net als bij de basiskist wordt de “op maat” kist voorzien van de naam en -indien gewenst- geboortedatum. Daarnaast is het mogelijk, i.p.v. 1 afbeelding, meerdere afbeeldingen op de kist te laten maken. Ook als jouw geboortekaartje heel gedetailleerd is, valt dit onder maatwerk. Voordat ik begin aan jouw bestelling, maak ik eerst een ontwerp van de kist, laat ik weten wat het gaat kosten en na goedkeuring ga ik voor je aan de slag.

Geboortekisten zijn er in 3 verschillende afmetingen, van M tot XL. Kijk voor de afmetingen onder “Maten en prijzen” bij Geboortekisten basis. De prijs bij maatwerk is afhankelijk van het ontwerp.

Overige kisten

Voor het maken van een trouwkist gelden dezelfde regels als voor een basis of “op maat” schatkist. Standaard worden de namen van het bruidspaar en de trouwdatum op de kist vermeld. Afhankelijk van het verdere ontwerp (afbeeldingen van de uitnodiging voor het feest bijvoorbeeld) wordt bepaald of het om een basis of een “op maat” kist gaat. Voordat ik begin aan je bestelling, maak ik eerst een ontwerp van de kist, laat ik weten wat het gaat kosten en na goedkeuring ga ik voor je aan de slag.

Bij een koesterkist ga ik echt in gesprek met je…….wat moet er zeker op het kistje komen en wat juist niet? Naar aanleiding van het gesprek maak ik een eerste ontwerp, laat dit zien en samen bespreken we, wat er eventueel nog anders kan. Ook laat ik dan weten, wat het beschilderde kistje gaat kosten. Pas als je helemaal tevreden bent, ga ik voor je aan de slag.

Trouw- en koesterkisten zijn er in 3 verschillende afmetingen, van M tot XL. Kijk voor de afmetingen onder “Maten en prijzen” bij Geboortekisten basis. De prijs bij maatwerk is afhankelijk van het ontwerp.

Atelier

Sint Vitustraat 23
5855 BK Well LB

Kvk : 63143828

Telefoon

+ 31 6 52 070 687

Mail

info@ateliercateautje.nl