Wie ben ik

Mijn naam is Riky Mennen, ik woon in Well (Limburg) en ben sinds 1981 getrouwd met Harry.
Samen zijn we gelukkig met onze twee dochters, hun partners en onze kleinkinderen.

Hoe is het begonnen?

Net als velen ben ik op een gegeven moment mijn baan kwijt geraakt. Tijdens gesprekken met mensen in mijn omgeving kreeg ik vragen als: wie ben je – wat wil je – wat is belangrijk voor je – waar ligt je passie? Door die vragen voor mezelf te beantwoorden, realiseerde ik me, dat wat ik echt leuk vind is het creatief bezig zijn en dit delen met andere volwassenen. Dat delen doe ik binnen mijn bedrijf Atelier Cateautje, door middel van het geven van workshops en het maken van cadeaus op bestelling.

Door het volgen van workshops en opleidingen ben ik thuis in het werken met verschillende materialen, zodat ik een breed scala aan workshops kan bieden en er dus altijd weer iets nieuws valt te ontdekken. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor het aanbod van workshops en hier voor het aanbod van het atelier.

Atelier

Sint Vitustraat 23
5855 BK Well LB

Kvk : 63143828

Telefoon

+ 31 6 52 070 687

Mail

info@ateliercateautje.nl