Atelier

*Om gezondheidsredenen heb ik besloten niet verder te gaan met het beschilderen van (geboorte)kisten, stoeltjes en kapstokjes.

Ik heb veel plezier beleefd aan het maken van meer dan 150 unieke kraamcadeaus!

Iedereen die bij mij besteld heeft: hartelijk dank voor het in mij gestelde vertrouwen ♥*

Ben je op zoek naar een origineel, handgemaakt cadeau voor jezelf of voor iemand anders voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte, huwelijk, Abraham of Sara? Atelier Cateautje maakt op bestelling handbeschilderde geboortekisten, huwelijks- of koesterkistjes, diverse soorten stoeltjes en kapstokjes.

Maar ben je op zoek naar een ander, handgemaakt cadeau voor iemand voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte, huwelijk, Abraham of Sara of …..? Ook dan kun je bij Atelier Cateautje terecht. Neem hiervoor contact met me op, dan bespreken we samen wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Aanbod uit het atelier

Geboortekisten

 

Een schatkist of sjouwkist, nageschilderd van een geboortekaartje.

Opbergkisten

 

Een opbergkist in 2 formaten, voor het opbergen van herinneringen aan de geboorte van je kindje, jullie huwelijk of andere bijzondere momenten .

Enveloppenkist

 

Een enveloppenkist, voor het opbergen van je felicitatiekaarten en -enveloppen tijdens je huwelijksfeest. De kist wordt met de hand beschilderd naar wens, met jullie namen, de huwelijksdatum en – indien gewenst – een afbeelding van jullie verstuurde huwelijksaankondiging.

Kapstokjes

Een kapstokje, geschilderd in de stijl van het geboortekaartje.

Stoeltjes

Een stoeltje, geschilderd in de stijl van het geboortekaartje

Atelier

Sint Vitustraat 23
5855 BK Well LB

Kvk : 63143828

Telefoon

+ 31 6 52 070 687

Mail

info@ateliercateautje.nl