Workshops

Zin in een leuke creatieve morgen, middag of avond? In je eentje, met je vriendinnen, je collega’s of je familie? Bij Atelier Cateautje ben je welkom om een workshop te komen volgen. Creatief of juist helemaal niet, alle deelnemers gaan gegarandeerd naar huis met een zelfgemaakte creatie!

Wil jij deelnemen aan een workshop? Ben je alleen of met zijn tweeën? Meld je dan aan bij een van de geplande workshops in de evenementenkalender.
Ben je zelf met een groep van minimaal 3 tot 7 personen, dan reserveer ik graag een dagdeel speciaal voor jullie! Doe je aanvraag in dit geval via het contactformulier.

Op zoek naar een creatieve workshop voor een grotere groep tijdens uw bedrijfs- of personeelsuitje, uw familie- of vriendendag, een babyshower of vrijgezellenfeest? Ook dat is mogelijk. Alle aangeboden workshops zijn mogelijk voor grotere groepen, echter alleen op locatie.
Staat uw workshop er niet tussen of heeft u speciale wensen? In overleg wordt een workshop op maat samengesteld! Hierin is veel mogelijk, qua activiteit maar ook qua budget.

Het actuele aanbod workshops

Schilderworkshop acrylverf/porseleinverf

Bij Cateautje kun je kiezen uit verschillende workshops, waarbij je werkt met acrylverf of porseleinverf. Je kunt kiezen om te werken op hout, op gips of op porselein, dus voor elk wat wils!

Workshops stippen dot-painting

De nieuwe rage van dit moment is stippen of op zijn Engels dot-painting. Het stippen is oorspronkelijk afgeleid van de kunst van de Aboriginals, die met hun schilderijen met stippen hun verhalen vertelden. Bij Cateautje zijn er mogelijkheden om te werken op porselein, op een beeldje van keramisch gips, op een canvas doek of op hout.

Workshops "Keracoat"

Keracoat is een verharder, dat allerlei absorberende materialen als textiel, papier etc. hard maakt. Het is een lijm, met een groot lijmend vermogen. Het is een vernis of verf, met een enorm dekkend vermogen. Het werken met Keracoat biedt eindeloze mogelijkheden: abstract , figuratief, een schilderij of beeld, het kan allemaal. Tijdens een workshop maak je  kennis met verschillende technieken, wordt overlegd over kleur en stijl. En op het einde ga je natuurlijk naar huis met een mooi, eigengemaakt werkstuk.

Atelier

Sint Vitustraat 23
5855 BK Well LB

Kvk : 63143828

Telefoon

+ 31 6 52 070 687

Mail

info@ateliercateautje.nl